
Rețetă de stufat de miel - Care e secretul ce dă cărnii un gust special
Rețetă stufat de miel la ceaun. Se prepară din carne albă, precum este cea de miel sau iepure. Pe lângă carne, se adaugă mult usturoi verde, ceapă verde și pastă de roșii. În unele zone ale țării, cum ar fi în Muntenia, stufatul este nelipsit de pe masa festivă de Paște. Rețeta se prepară simplu, la cuptor sau la ceaun, cu ingrediente puține.
Înainte de a începe să pregătești deliciosul STUFAT DE MIEL la ceaun, porționează carnea de miel și condimenteaz-o cu sare și piper. Pune uleiul în ceaun și lasă-l să se încingă, apoi adaugă bucățile de carne. Lasă-le să se prăjească timp de aproximativ 20 de minute.
Între timp, toacă ceapa verde și usturoiul verde, apoi adaugă-le peste carnea de miel din ceaun. Când carnea de miel s-a rumenit, adaugă și ceapa albă tocată. Amestecă bine toate ingredientele și lasă-le să fiarbă 20 de minute.