Se dădeau drept polițiști și au estrocat zeci de mii de euro de la victime prin schema „ruda în accident”: Trei bărbați, încătușați4Foto1Video© realitatea.md

Se dădeau drept polițiști și au estrocat zeci de mii de euro de la victime prin schema „ruda în accident”: Trei bărbați, încătușați

, 6 știri, 13 vizualizări

Noi rețineri în schema de escrocherii cu „ruda implicată în accident”. Trei bărbați care au estorcat zeci de mii de euro de la persoane credule au fost reținuți în flagrant de oamenii legii. Două victime și-au recuperat banii, potrivit Poliției.

Trei bărbați de 30, 49 și 50 de ani au fost reținuți și sunt cercetați penal în stare de arest pentru șase cazuri de escrocherii comise timp de o săptămână în Chișinău și Comrat.

„Suma estorcată de suspecți se ridică la 40 000 de euro. Fiecare avea rolul său în această schemă infracțională. Unii dintre aceștia abordau la telefon victimele și se prezentau drept angajați ai organelor de drept. Mesajul transmis era scurt: „ruda dumneavoastră a provocat un accident rutier, în urma căruia a avut de suferit o persoană.