Și-a omorât soțul, fiind ajutată de amant, apoi l-au îngropat pe malul unui râu. Femeia și-a aflat sentința2Foto© ziarulnational.md

Și-a omorât soțul, fiind ajutată de amant, apoi l-au îngropat pe malul unui râu. Femeia și-a aflat sentința

, 11 știri, 22 vizualizări

O femeie din Râșcani a fost condamnată la 10 ani de închisoare, fiind acuzată de omorul soțului.

Femeia și-a recunoscut vina pentru crima comisă în 2008, la domiciliul familiei dintr-un sat din Râșcani, atunci când aceasta avea vârsta de 39 de ani. În perioada producerii crimei, familia se ocupa de reparația casei, după revenirea de peste hotare a soțului. În noaptea cu pricina, între cei doi soți s-a produs o ceartă. Atunci, inculpata și-a apelat amantul, care a și sosit la ea cu bicicleta din satul vecin, unde s-ar fi aflat la părinți, ca să evite conflictul cu soțul acesteia.

La sosire, acesta l-a lovit pe soțul amantei cu parul în cap, în apropierea unei construcții gospodărești a domiciliului familiei, unde soțul a fost ademenit de către inculpată și unde aceasta era așteptată de către amant. Soțul era încă viu după ce a fost doborât la pământ de lovituri, iar potrivit sentinței inculpata l-a strangulat, în timp ce amantul îi imobilizase picioarele victimei.

După decesul victimei, cei doi l-au urcat într-o roabă și l-au îngropat pe malul unui râu din sat, aproape de zorii zilei, loc în care ulterior a fost dezgropat de propriul fecior minor, în 2013, care a aflat despre cele întâmplate.