Șoferul care a accidentat doi bicicliști lângă Stăuceni va sta încă 30 de zile în arest preventiv2Foto© tv6.md

Șoferul care a accidentat doi bicicliști lângă Stăuceni va sta încă 30 de zile în arest preventiv

, 6 știri, 2 vizualizări

Încă 30 de zile de arest pentru șoferul de 48 de ani, care la sfârșitul lunii februarie a accidentat doi bicicliști minori lângă localitatea Stăuceni, iar ca urmare unul dintre ei a decedat. Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au admis astăzi demersul procurorilor, care au solicitat prelungirea măsurii preventive. La sediul judecătoriei a fost prezent și tatăl lui Valerian, băiatul decedat. Acesta a declarat că a venit să se asigure că șoferul nu va scăpa de mâna justiției.

Bărbatul învinuit de accident a fost adus la sediul Judecătoriei Ciocana, încătușat și sub escortă.

Acuzatorii susțin că învinuitul trebuie să rămână în arest, deoarece s-ar putea eschiva de la răspundere. De asemenea, procurorii spun că la 30 de zile de când a fost reținut, deși își recunoaște vina, bărbatul menține tăcerea și nu conlucrează cu ancheta. Avocatul bărbatului nu a răspuns la telefon pentru a ne spune dacă va contesta la Curtea de Apel mandatul de arestare.

La judecătorie a fost prezent și Alexandru Coșcodan, tatăl băiatului decedat care a declarat postului nostru TV că a fost îngrijorat ca șoferul învinuit să nu scape de mâna justiției.