Un propagandist militar din Rusia a murit, după ce un pachet capcană a explodat într-o cafenea din Sankt Petersburg11Foto1Video© realitatea.md

Un propagandist militar din Rusia a murit, după ce un pachet capcană a explodat într-o cafenea din Sankt Petersburg

, 16 știri, 7 vizualizări

Autoritățile judiciare ruse au anunțat că a fost inițiată o anchetă pentru crimă. Guvernatorul din Sankt Petersburg a declarat că 25 de persoane au fost rănite, iar 19 dintre ele sunt tratate la spital.

Nu se știe deocamdată cine se află în spatele asasinatului. O martoră a declarat că o femeie care s-a identificat ca fiind Nastia a venit la întrunirea care avea loc în cafenea, a pus întrebări și a schimbat câteva vorbe cu Tatarski. Martora, pe nume Alisa Smotrova, afirmă că Nastia i-a spus lui Tatarski că a făcut un bust al bloggerului, dar că gardienii i-au cerut să îl lase la ușă, pentru că suspectau că ar putea fi o bombă. Nastia și Tatarski au glumit și au râs pe tema aceasta. Ea s-a dus apoi la ușă, a luat bustul și i l-a prezentat lui Tatarski.

Acesta ar fi pus bustul pe o masă din apropiere, iar apoi a urmat explozia. Smotrova spune că după explozie oamenii au fugit panicați, unii răniți de cioburile de sticlă spartă și acoperiți de sânge.