Viorica Dumbrăveanu, pregătită de moțiune. Va merge în Parlament și le va aminti deputaților cum a fost delăsat sistemul în ultimii ani4Foto1Video© publika.md

Viorica Dumbrăveanu, pregătită de moțiune. Va merge în Parlament și le va aminti deputaților cum a fost delăsat sistemul în ultimii ani

, 9 știri, 4 vizualizări

Deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Liviu Vovc, afirmă că astăzi, membrii socialiști ai Comisiei Sănătate, Protecție Socială și Familie au blocat ședința acesteia, pentru a nu putea fi examinată moțiunea simplă asupra ministrei Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, depusă de parlamentarii „Pro Moldova”.

„În timp ce medicii se sufocă, când trebuie acțiuni rapide și concrete, socialiștii au blocat ședința Comisiei Sănătate și Protecție Socială și Familie. De ce? Pentru că în cadrul ședinței de azi trebuia să se discute moțiunea simplă pe Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale! Din moftul lor au fost blocate și alte proiecte sociale importante!", a anunțat Vovc pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, la 18 iunie curent, în cadrul ședinței Parlamentului, deputații Partidului „Pro Moldova” au înaintat o moțiune simplă în plen împotriva ministrei Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a directorului Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Nicolae Furtună și împotriva altor responsabili de „situația catastrofală” legată de răspândirea continuă a coronavirusului de tip nou în Republica Moldova.