Accident în lanț lângă Ialoveni. Un șofer de 75 de ani a intrat cu mașina pe contrasens ș s-a tamponat frontal cu un alt autoturism4Foto1Video© publika.md

Accident în lanț lângă Ialoveni. Un șofer de 75 de ani a intrat cu mașina pe contrasens ș s-a tamponat frontal cu un alt autoturism

, 8 știri, 12 vizualizări

Accident violent pe traseul ChișinăuHîncești. În această dimineață, un bărbat în vârstă de 75 de ani a intrat cu mașina pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un alt automobil, iar ulterior s-a proiectat într-un al treilea. În urma carambolului, doar șoferul care a provocat accidentul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Deplasarea mașinii pe contrasens a fost filmată de un alt conducător auto, care se deplasa regulamentar. Drumul Chișinău-Hâncești, în zona orașului Ialoveni, unde s-a produs accidentul, are patru benzi, separate de un parapet din fier. În imagini se vede cum automobilul merge nestingherit pe contrasens pe una din cele două benzi. Dintr-o dată, în oglinda retrovizoare se vede un nor de fum și praf, moment în care s-a produs impactul.

În toate cele trei mașini implicate în impact se aflau doar șoferii. Ceilalți doi conducători auto nu au avut de suferit.