Avionul de pe cursa Madrid – Chișinău a aterizat de urgență în Barcelona: Unui pasager aflat la bord i s-a făcut rău8Foto© tv6.md

Avionul de pe cursa Madrid – Chișinău a aterizat de urgență în Barcelona: Unui pasager aflat la bord i s-a făcut rău

, 13 știri, 11 vizualizări

Compania Flyone anunță că avionul de pe cursa MadridChișinău a fost nevoit să aterizeze în Barcelona, după ce unui pasager i s-a făcut rău. Din această cauză, mai multe curse efectuate de compania Flyone înregistrează întârzieri.

”Stimați pasageri, vă informăm că în timpul zborului de astăzi Madrid – Chișinău, unui pasager aflat la bord i s-a făcut rău și astfel aeronava a fost nevoită să aterizeze de urgență pe aeroportul din Barcelona.

Călătorul a fost preluat de o echipă de medici și primește îngrijirile necesare. În urma incidentului, aeronava a ajuns la Chișinău cu întârziere. Prin urmare, zborul următor planificat cu această aeronavă, Chișinău – Lisabona – Chișinău, va fi efectuat cu rețineri, la fel ca și cursele din programul de mâine ale acestuia. Rugăm toți călătorii, care au bilete, să verifice pe email modificările de orar ale acestei curse și mesajele primite”, se arată în mesajul companiei.