Avocatul lui Veaceslav Platon ar fi fost surprins cum transmite o borsetă unui avocat de-al lui Igor Dodon3Foto© deschide.md

Avocatul lui Veaceslav Platon ar fi fost surprins cum transmite o borsetă unui avocat de-al lui Igor Dodon

, 4 știri, 21 vizualizări

„După cum îmi confirmă sursele, Mihai Poalelungi, fostul președinte al Curții Constituționale și al Curții Supreme de Justiție, este avocatul lui Platon, iar Nicolae Fală a lui Dodon și sunt de la Baroul lui Berlinski, unde activează și fratele lui Clima. Apoi ne mai întrebăm de unde decizii de „iertare si plecăciune față de Slavic”.

Dar cel mai interesant este că acesti doi avocați au fost văzuți în parc, cum Poalelungi îi transmite lui Fală o Borsetkă. Borsetka nu-i kuliok și ziua de joi nu-i ca zi de luni”, a scris Lilian Carp pe Facebook, publicând și două fotografii care confirmă întâlnirea dintre cei doi avocați.

Controversatul om de afaceri Veaceslav Platon a fost declarat nevinovat în dosarul privind frauda bancară în care anterior fusese condamnat la 18 ani de închisoare. Decizia a fost luată ieri, 14 iunie, de către Judecătoria Buiucani, este definitivă și nu poate fi supusă niciunei căi de atac, transmite IPN, cu referire la un comunicat de presă emis de Veaceslav Platon.