Cel putin 10 persoane au murit si peste 25 au fost ranite, dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in India2Foto© publika.md

Cel putin 10 persoane au murit si peste 25 au fost ranite, dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in India

, 4 știri, 6 vizualizări

Ministerul Cailor Ferate a precizat, intr-un comunicat, ca doua vagoane ale unuia dintre trenurile care transportau pasageri au deraiat, iar o ancheta preliminara a constatat ca o "eroare umana" a dus la coliziune, cauzata de "depasirea semnalului" de catre trenul de pasageri Visakhapatnam-Rayagada intre Alamanda si Kantakapalle.

Accidentul a avut loc cand trenul de pasageri Visakhapatnam-Rayagada s-a oprit din cauza ruperii unui cablu aerian, iar trenul care venea din sens opus, un serviciu Visakhapatnam-Palasa Express, a intrat in el, deraind vagoanele trenului stationat, a declarat un inalt oficial al cailor ferate.

Ministrul-sef al Andhra Pradesh, Y.S. Jagan Mohan Reddy, a ordonat luarea imediata de masuri de ajutor si a cerut ca ambulantele sa fie trimise de urgenta din Visakhapatnam si Anakapalli, cele mai apropiate districte de Vizianagaram, a declarat biroul sau intr-un comunicat.