Concursul pentru funcția de membru al Consiliului Centrului pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformări, lansat2Foto© realitatea.md

Concursul pentru funcția de membru al Consiliului Centrului pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformări, lansat

, 6 știri, 7 vizualizări

Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media a Parlamentului a demarat astăzi, 27 noiembrie, procedura de selectare a candidaților, reprezentanți ai societății civile, la funcția de membru al Consiliului Centrului pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării. Candidații vor fi selectați prin concurs public și vor fi numiți în funcție de Parlament.

Persoanele interesate pot depune dosarele până la data de 8 decembrie, ora 17:00.

Potrivit regulamentului, candidații trebuie să întrunească mai multe condiții cumulativ: să fie cetățeni ai R. Moldova; să aibă studii superioare relevante pentru activitatea Centrului; să nu aibă antecedente penale, inclusiv stinse sau anulate de instanța de judecată, cu excepția antecedentelor penale pentru infracțiuni săvârșite din imprudență; să nu fie privați de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a exercita o anumită activitate, ca pedeapsă principală sau complementară, printr-o hotărâre judecătorească definitivă; să cunoască limba română.

Dosarul de concurs va include un set de documente, printre care cererea de participare la concurs; Curriculum Vitae; scrisoarea de recomandare a unor organizații ale societății civile; copia diplomei de licență; actele ce confirmă experiența; cazierul judiciar; declarația pe propria răspundere privind lipsa apartenenței politice.