Cum a evoluat Campioana Moldovei Sheriff în cel de-al 4-lea meci din Europa League3Foto© realitatea.md

Cum a evoluat Campioana Moldovei Sheriff în cel de-al 4-lea meci din Europa League

, 5 știri, 7 vizualizări

Dupa remiza, scor 1 la 1, de la Tiraspol, Sheriff a jucat cu Servette la Geneva in runda a patra din grupele Europa League. In minutul 12 al confruntarii, fundasul viespilor, Gaby Kiki i-a trimis o centrare lunga lui Mbekeli, care a trecut de un adversar si a trimis mingea in careu. Mingea a fost deviata de francezul Yoanne Severin si a ajuns in poarta elvetienilor.

Servette a controlat meciul la majoritatea capitolelor, iar Sheriff a incercat sa loveasca pe contraatac. Antrenorul tiraspolenilor, Roman Pilipchuk a avut la dispozitie putini jucatori de rezerva, asa ca pe final de meci oboseala si-a spus cuvantul. Steve Rouiller a egalat in minutul 84, dupa o invalmaseala in careu, iar in al treilea minut de prelungire arbitrul litunian Manfredas Lukjancukas a dictat un penalty in poarta clubului din Tiraspol, dupa ce Zohouri a tras un adversar de tricou. Ivorianul a fost eliminat, iar Bedia a inscris de la 11 metri.

Dupa incheierea confruntarii, arbitrul i-a aratat cartonasul rosu inca unui fotbalist al viespilor, Kiki fiind eliminat pentru proteste. Servette s-a impus cu 2 la 1 si a acumulat patru puncte in grupa G, cu trei mai multe decat Sheriff. Primele doua clasate, cu cate noua puncte sunt Slavia Praga si AS Roma.