Declarațiile lui Dorin Chirtoacă, primul candidat la primăria capitalei care și-a exercitat dreptul la vot25Foto© deschide.md

Declarațiile lui Dorin Chirtoacă, primul candidat la primăria capitalei care și-a exercitat dreptul la vot

, 64 știri, 7 vizualizări

Alegeri locale generale, 20 octombrie 2019. Dorin Chirtoacă, candidatul Partidului Liberal la funcția de primar al capitalei și-a exprimat votul.

„De data aceasta, prima și cea mai importantă motivație de a lucra este de a îndemna pe toți cetățenii să voteze. Aș vrea ca fiecare locuitor al orașului Chisinău și din suburbii să voteze, pentru că astfel să ne spună pe ce drum să mergem mai departe. Doar așa funcționează democrația. Doar prin vot democratic se poate merge înainte. Motivația nr. 2 este continuarea priectelor europene. (…) Șansele sunt în mâinele locuitorilor or. Chișinău. Astări numeni nu are puterea, nici noi nici un alt partid, nimeni. Astăzi puterea o au numai locuitorii Chișinău și cetățenii R. Moldova.

(…) Dacă nu aș fi fost împiedicat să muncesc până acum, dacă nu aș fi scos ilegal de serviciu în 2017…poate nu aș fi candidat acum”, a declarat Chirtoacă la ieșirea de secția de vot.