Deputații alianței PSRM-ACUM au promis transparență față de presă și cetățeni, dar încălcă demonstrativ acest angajament© publika.md

Deputații alianței PSRM-ACUM au promis transparență față de presă și cetățeni, dar încălcă demonstrativ acest angajament

, 4 știri, 11 vizualizări

Deputații alianței PSRM-ACUM au promis transparență și deschidere totală față de presă și cetățeni, dar încălcă demonstrativ acest angajament. După ce și-au asumat conducerea Parlamentului, proiectele legislative, aflate în proces de examinare sunt publicate cu o mare întârziere pe site-ul instituției sau lipsesc.

„Am fost și vom rămâne transparenți și pentru cei de la Publika și pentru cei de la Prime și pentru toată lumea”, a spus președintele PPDA, Andrei Năstase.

Asta a declarat liderul PPDA, Andrei Năstase, în data de 4 iunie 2019. La doar câteva zile, deputații alianței Kozak, formate de blocul ACUM și PSRM, recunosc faptul că în prezent mai multe inițiative sunt publicate cu întârziere, dar, cu mai multe bâlbe, susțin că nu văd în asta vreo încălcare.