Dodon, despre criticile lui Șarov: Dacă aș dori, mâine ar fi demis3Foto© deschide.md

Dodon, despre criticile lui Șarov: Dacă aș dori, mâine ar fi demis

, 11 știri, 7 vizualizări

Președintele Igor Dodon l-a îndemnat pe ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Igor Șarov, să se documenteze, după ce membrul cabinetului de miniștri l-a criticat pe șeful statului care a fost surprins fără mască  în preajma elevilor, în școală, în condițiile în care părinții nu au acces în instituțiile de învățământ, iar profesorii sunt obligați să poarte mască și vizieră.

„O să discutăm cu domnul Șarov și o să-l rugăm să se documenteze. Dacă nu poate să se documenteze, atunci se poate de luat și alte decizii politice în acest sens – ca să se învețe să se documenteze. Președintele țării a fost cu mască în școală și atunci când a vorbit cu elevii și-a scos masca, a spus vreo trei cuvinte și și-a pus masca înapoi. Eu cred că nu am încălcat absolut nimic”, a declarat Igor Dodon în cadrul unui interviu la postul de televiziune Prime.

Șeful statului fiind întrebat dacă „deciziile politice” ar înseamna o eventuală demitere, Dodon a menționat că „dacă aș dori, mâine ar fi demis. Răbdăm puțin, totul vine la timpul său”.