Doi minori au fost reținuți de oamenii legii pentru furt din automobil1Video© tv8.md

Doi minori au fost reținuți de oamenii legii pentru furt din automobil

, 4 știri, 12 vizualizări

Doi minori, cu vârsta de 15 ani, originari din r. Strășeni, au fost reținuți de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sec. Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui furt din automobil, transmite CURENTUL.

Cazul a avut loc pe data de 14 decembrie, pe str. Sitarului din or. Codru mun. Chișinău, unde prin acces liber persoane la acel moment necunoscute, au pătruns în interiorul automobilului de model „Crysler”, de unde din torpedo au sustras un portmoneu în care se aflau mijloace bănești. Polițiștii au fost sesizați de către proprietarul unității de transport. La fața locului bărbatul a comunicat că nu a încuiat unitatea de transport și a uitat să ia portmoneul în care se afla suma de bani. Bărbatul a estimat suma prejudiciului la 12 790 lei.

Acțiunile indivizilor au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Urmare a acțiunilor de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, suspecții în comiterea infracțiunii au fost reținuți și escortați la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale aceaștia și-au recunoscut vinovăția.