Drapelul Moldovei, în serialul legendarului actor Arnold Schwarzenegger5Foto1Video© realitatea.md

Drapelul Moldovei, în serialul legendarului actor Arnold Schwarzenegger

, 6 știri, 8 vizualizări

Fubar, cel mai nou serial lansat de platforma Netflix, reprezinta o comedie de actiune cu explorarea relatiei tata-fiica. Protagonistul serialului, Luke, este interpretat de celebrul actor, in varsta de 75 de ani, Arnold Schwarzenegger. Acesta joaca un spion, care este in pragul pensionarii, pana cand afla ca fiica lui iubita, Emma, este si ea un agent secret care si-a ascuns viata dubla de el. Tatal si fiica ajung fortati sa lucreze impreuna pentru a impiedica un complot, trecand si la problemele lor familiale.

In episodul trei al serialului „Planul de seductie” protagonistii ajung sa se afle la Chisinau. Potrivit scenariului, un terorist incearca sa construiasca o bomba murdara, fiind folosit fizicianul moldovean, Carl Novac. Omul de stiinta se afla intr-un turneu de promovare a potentialului Stiintific al Moldovei in Irlanda de unde a disparut.

Luke, personajul interpretat de Arnold Schwarzenegger aterizeaza la Chisinau, unde desfasoara o operatiune de recuperare a unui studiu stiintific privind o modalitate noua de extragere si multiplicare a materiei fisionabile din deseuri radioactive.