Fracțiunea PAS din CMC solicită anularea taxei de salubrizare, pe care trebuie s-o achite locuitorii Capitalei6Foto© realitatea.md

Fracțiunea PAS din CMC solicită anularea taxei de salubrizare, pe care trebuie s-o achite locuitorii Capitalei

, 9 știri, 6 vizualizări

Zinaida POPA, VICREPRESEDINTELE FRACTIUNII PAS DIN CMC: „Nu a existat nicio explicatie sau justificare reala cu privire la noua taxa de salubrizare. Aceasta taxa este inca o “mana intinsa” in buzunarul locuitorilor din Municipiu. Modul cum aceasta taxa a aparut, e in stilul sau. Noi toti vrem un oras curat si confortabil, dar nu putem pasi legea si bunul simt, ca sa facem acest lucru ca sa compensam favoritismul primarului, din buzunarul oamenilor.”

Mai mult rcei de la PAS mentioneaza ca impunerea acestei taxe, in valoare de 120 lei, fara a oferi explicatii si justificari, financiare si morale, este o dovada a lipsei de respect a administratiei lui Ceban fata de locuitorii capitalei.

Zinaida POPA, VICREPRESEDINTELE FRACTIUNII PAS DIN CMC: „Camuflarea problemei si “maturatul” ei sub covor e o practica normala si obisnuita pentru administratia lui Ivan Ceban. Doar ca, acest gunoi o sa puta… Depozitarea necontrolata a celor 600 de tone de deseuri zilnice la Tantareni are un impact negativ semnificativ asupra mediului si afecteaza direct calitatea vietii locuitorilor din zona. Acesta este un esec al administratiei lui Ivan Ceban, care pune in pericol nu numai resursele financiare ale cetatenilor, ci si sanatatea si siguranta lor.”