Încă un deputat socialist a depus o solicitare la ANI, PG și Fisc pentru a verifica declarațiile de avere și interese ale unui deputat PAS4Foto© tv8.md

Încă un deputat socialist a depus o solicitare la ANI, PG și Fisc pentru a verifica declarațiile de avere și interese ale unui deputat PAS

, 12 știri, 9 vizualizări

„Caută nod în papură în declarațiile de avere a deputaților onești”. Asta spune deputatul PAS, Mihail Popșoi, după ce deputatul socialist Vladimir Odnostalco, a anunțat marți, 4 august, că a depus o solicitare la Autoritatea Națională de Integritate (ANI), la Procuratura Generală (PG) și la Serviciul Fiscal de Stat pentru a verifica declarațiile de avere și interese ale parlamentarului PAS, susținând că în documente „sunt mai multe neconcordanțe și lacune”.

Potrivit deputatului PAS, acțiunile socialiștilor în legătură cu sesizarile depuse vin după ce, acum o lună, ANI a sesizat Procuratura Generală în privința unui deputat socialist.

„Când partidul sacoșelor cu bani, a transferurilor din Bahamas, a căsătoriilor fictive pentru terenuri scumpe caută nod în papură în declarațiile de avere a deputaților onești, aceasta trezește un zâmbet ironic. PSRM sunt în criză acută de idei.