Ministra Justiției, Olesea Stamate, le răspunde celor care-i cer demisia3Foto© curentul.md

Ministra Justiției, Olesea Stamate, le răspunde celor care-i cer demisia

, 6 știri, 10 vizualizări

Ministra Justiției, Olesea Stamate, crede că cei care îi cer demisia o fac pe fundalul emoțiilor și consideră că nu sunt motive obiective pentru a părăsi fotoliul de șefă a ministerului.

„Eu cred că aceste declarații se fac pe fundalul emoțiilor și a așteptărilor unor cetățeni să vadă anumiți candidați în lista finală. Este clar că comisia și-a desfășurat activitatea în mod corespunzător. Eu nu văd nicio obiecție care ar putea fi aruncată”, a spus ministra la emisiunea „Politica Nataliei Morari”.

Totuși, Stamate admite că acest concurs a fost făcut în grabă: „Îi dau dreptate domnului Gligor (n.r. Ștefan Gligor, unul dintre foștii candidați la funcția de procuror general; detalii despre declarațiile acestuia vedeți AICI) că procedura a fost grăbită, dar am avut anumite circumstanțe obiective, care nu ne-au permis să anunțăm numele membrilor comisiei, inclusiv am așteptat numele persoanei delegate de președinta Parlamentului (…). Am învățat, pe viitor anumite lucruri le vom face mai bine”, a mai spus Olesea Stamate.