Motivul pentru care fratele lui Viorel Morari a fost scos de sub urmărire penală în dosarul pentru îmbogățire ilicită2Foto© deschide.md

Motivul pentru care fratele lui Viorel Morari a fost scos de sub urmărire penală în dosarul pentru îmbogățire ilicită

, 5 știri, 6 vizualizări

Oleg Morari, fratele șefului suspendat al Procuraturii Anticorupție, a fost scos de sub urmărire penală în dosarul intentat pentru îmbogățire ilicită în care figurează Viorel Morari și mama acestuia.

Decizia cu privire la scoaterea de sub urmărire penală a lui Oleg Morari a fost luată la 16 martie de către procurorul pe caz, Carolina Vidrașcu, iar informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către procurorul Maria Vieru.

„Fratele fostului șef al Procuraturii Anticorupție a fost scos de sub urmărire penală, doar că nu din lipsa faptului infracțiunii sau pentru că faptele acestuia nu întrunesc elementele constitutive ale infracțiunii de spălare de bani, ci pentru că a expirat termenul prevăzut de lege, pentru menținerea acestuia în calitate de bănuit. Acest lucru nu împiedică ca la acumularea de probe suficiente, procurorii să-i înainteze învinuirea”, ne-a comunicat Maria Vieru.