Nou-născut, găsit în viță de vie. Mama bebelușului a fost identificată de poliție6Foto© publika.md

Nou-născut, găsit în viță de vie. Mama bebelușului a fost identificată de poliție

, 10 știri, 36 vizualizări

Un nou-născut a fost găsit abandonat într-o viță-de-vie din raionul Nisporeni.

Polițiștii au fost alertați în jurul orei 18:00 de către un cetățean din satul Cristești. Veniți la fața locului, oamenii legii au stabilit stabilit că o femeie de 54 de ani, în timp ce efectua lucrări la vița-de-vie, în extravilanul satului Cristești, a depistat un prunc.

Polițiștii au solicitat imediat intervenția medicilor, copilașul primind toate îngrijirile necesare. La scurt timp a fost găsită și o mămică care are bebeluș de 5 luni. Femeia a alăptat micuțul abandonat. După ce a mâncat minute în șir, micuțul a fost transportat la Spitalul Raional din Nisporeni, pentru îngrijiri medicale.

La scurt timp a fost identificată mama nou-născutului, o tânără de 31 de ani, din satul Chetroșeni, raionul Hîncești. Aceasta a comunicat oamenilor legii că, astăzi, în timp ce se afla în câmp „cu ziua” a simțit dureri abdominale. S-a pornit spre casă, dar a mers vreo 30 de metri și a născut pe deal. Din lipsa resurselor financiare și de teama că nu va avea cu ce să îl crească a abandonat micuțul în vița-de-vie. Femeia mai are la întreținere 4 copii minori.