Percheziții la Ciocana, în dosarul traficului de droguri din Ucraina, de 6,7 milioane de lei2Foto© unimedia.info

Percheziții la Ciocana, în dosarul traficului de droguri din Ucraina, de 6,7 milioane de lei

, 6 știri, 13 vizualizări

„Mai exact, cele 178 de brichete cu substanță asemănătoare hașișului au fost depistate în spațiul destinat roții de rezervă al mașinii conduse de o șoferiță din Ucraina, cu tatăl acesteia și cu doi copii minori. Aceștia au fost opriți în Lipcani, Briceni de către Echipele Mobile ale Serviciului Vamal pentru control în linia a doua.

Potrivit oamenilor legii, învinuitul al cărui domiciliu a fost luni percheziționat în sectorul Ciocana din Chișinău ar fi organizat traficul ilicit de droguri prin contrabandă, de comun cu alte persoane. Deși acesta nu-și recunoaște vinovăția, probele demonstrează contrariul – fapt pentru care procurorii PCCOCS urmează să solicite plasarea acestuia în arest preventiv, astfel încât investigațiile să nu fie împiedicate.

În ceea ce privește probatoriul ridicat din apartamentul învinuitului, acesta conține inclusiv mijloace bănești, care ar proveni din trafic de droguri. Mai exact, au fost ridicate mai multe bunuri și sume de bani - peste 5.000 USD și peste 8.000 EUR - a căror proveniență (din surse legale sau ilegale) urmează să fie stabilită.