Peste 100 de moldoveni, interziși în România: Ar fi fost plătiți de fugarul Ilan Șor, pentru a protesta2Foto© adevarul.ro

Peste 100 de moldoveni, interziși în România: Ar fi fost plătiți de fugarul Ilan Șor, pentru a protesta

, 4 știri, 13 vizualizări

Viorel ȚENTIU, ȘEFUL CENTRULUI COOPERARE POLIȚIENEASCĂ INTERNAȚIONALĂ AL IGP:  „Interdicția a fost impusă față de acei cetățeni moldoveni care sunt apropiați grupului Șor. 00:47 La moment este vorba despre 116 cetățeni, însă nu este exclus ca să parvină o nouă listă sau modificări. Suntem în permanentă legătură cu reprezentanții din România.”

Potrivit lui Viorel Țentiu, interdicția a fost impusă de către o structură din cadrul ministerului de Interne de la București, care a stabilit că grupul de persoane prezintă pericol pentru securitatea națională a Romaniei. Cetățenii vizați au fost identificați în baza informațiilor primite de la autoritățile de la Chișinău. Deocamdată nu este clar pentru ce perioadă este interdicția.

Viorel ȚENTIU, ȘEFUL CENTRULUI COOPERARE POLIȚIENEASCĂ INTERNAȚIONALĂ AL IGP:  „Despre perioadă nu vă pot spune, această interdicție este aplicată acum. Când și de ce va fi ridicată, urmează ei să dispună și să decidă care vor fi următorii pași.”