Raiderul Platon îi explică lui Stoianoglo cum să lase Banca Transilvania fără acțiunile de la Victoriabank4Foto2Video© publika.md

Raiderul Platon îi explică lui Stoianoglo cum să lase Banca Transilvania fără acțiunile de la Victoriabank

, 5 știri, 33 vizualizări

Au ieșit la iveală noi imagini din timpul audierilor lui Veaceslav Platon, condamnat la 18 ani de detenție. De această dată, controversatului om de afaceri pare să explice cum autoritățile moldovenești ar putea recupera o parte din frauda bancară, dar și cum statul ar putea intra în posesia a 40% din acțiunile "Victoriabank".

În secvențele video, Platon poartă un dialog cu o persoană din spatele cadrului, a cărui voce seamănă cu cea a actualului procurorul general, Alexandr Stoianoglo. Avocatul lui Veaceslav Platon ne-a spus că nu vede nimic rău în declarațiile clientului său. Procuratura Generală a anunțat că va reveni astăzi cu un comunicat de presă referitor la acest subiect.

În imagini, Veaceslav Platon explică procurorului cum Republica Moldova ar putea recupera de la banca letonă "PrivatBank", o parte din banii care au fost furați de la Banca de Economii: