Renumitul interpret de muzică populară Nicolae Glib o susține pe Monica Babuc în alegerile parlamentare din 24 februarie3Foto© canal3.md

Renumitul interpret de muzică populară Nicolae Glib o susține pe Monica Babuc în alegerile parlamentare din 24 februarie

, 6 știri, 12 vizualizări

Renumitul interpret de muzică populară Nicolae Glib o susține pe Monica Babuc în alegerile parlamentare din 24 februarie. Babuc candidează din partea Partidului Democrat pe circumscripția numărul 22, care include zece localități din Ialoveni, precum și sate din Strășeni și Călărași. Artistul a făcut anunțul într-o postare pe Facebook.

Nicolae Glib și-a îndemnat și prietenii ca la scrutinul parlamentar să aleagă oameni în care cred cu adevărat. Interpretul scrie că o va susține pe Monica Babuc, întrucât o cunoaște personal drept un om de cuvânt și de nădejde.

Anterior, și alți doi artiști, compozitorul Eugen Doga și dirijorul Orchestrei Lăutarii, Nicolae Botgros, și-au anunțat susținerea pentru candidatul PDM, Pavel Filip, care candidează în circumscripția uninominală numărul 20 de la Strășeni.