Șapte grădinițe vor fi redeschise în Capitală anul acesta2Foto© publika.md

Șapte grădinițe vor fi redeschise în Capitală anul acesta

, 6 știri, 5 vizualizări

Șapte grădinițe vor fi redeschise în Capitală anul acesta, o spune chiar primarul general interimar al capitalei Ruslan Codreanu.

Acesta spune că de asemenea, în instituțiile existente vor mai fi create 14 grupe. Prin urmare, vor fi disponibile în jur de 1600 de locuri pentru copii.

Lucrările de reparație sînt în toi, iar înregistrarea va fi posibilă din primăvară. Printre noile grădinițe se numără și cea cu numărul 198 din sectorul Ciocana. Pentru renovarea acesteia au fost alocate 10 milioane de lei. Din septembrie, aici vor veni 370 de copii și vor activa în jur de 70 de angajați.

Investițiile în sistemul educațional tot ce ține de școli și grădinițe se ridică la peste un miliard de-acord, dacă fiecare până la mine ar fi investit câte o sută de milioane de lei pe an, noi nu am fi ajuns în situația în care am ajuns
Ruslan Codreanu,
VESTE BUNĂ pentru părinți: Șapte grădinițe vor fi redeschise…
Investițiile în sistemul educațional tot ce ține de școli și grădinițe se ridică la peste un miliard de-acord, dacă fiecare pînă la mine ar fi investit cîte o sută de milioane de lei pe an, noi nu am fi ajuns în situația în care am ajuns
Ruslan Codreanu,
Șapte grădinițe vor fi redeschise în Capitală anul acesta