Serviciul „Plăți cu numărul Moldcell”, disponibil acum și în transportul public din Bălți4Foto1Video© zdg.md

Serviciul „Plăți cu numărul Moldcell”, disponibil acum și în transportul public din Bălți

, 6 știri, 4 vizualizări

Cu scopul de a spori comoditatea și eficiența opțiunilor de plată în transportul public, Moldcell anunță extinderea serviciului „Plăți cu numărul Moldcell” pentru toate rutele de transport din orașul Bălți. Această inițiativă modernizează procesul de plată, promovează o economie fără numerar și oferă în același timp un confort sporit abonaților Moldcell.

În colaborare cu Î. M. „Direcția de Troleibuze din Bălți”, Moldcell își propune să eficientizeze și să digitalizeze în continuare experiența de plată pentru călătorii transportului public. Acest serviciu le oferă pasagerilor posibilitatea să efectueze plăți cu ajutorul telefonului mobil și numărului Moldcell.

Carolina Bugaian, Directoare Generală Moldcell:

„Moldcell nu este doar despre comunicare, Moldcell reprezintă soluții digitale. Suntem încântați să extindem serviciul nostru inovator „Plăți cu numărul Moldcell” în orașul Bălți. Această inițiativă se aliniază perfect cu angajamentul nostru față de progresele tehnologice, care simplifică activitățile zilnice pentru abonații noștri.”