Tânăr, condamnat la 12 ani de închisoare pentru că a încercat să-și omoare vecinii din gelozie4Foto© ziarulnational.md

Tânăr, condamnat la 12 ani de închisoare pentru că a încercat să-și omoare vecinii din gelozie

, 8 știri, 25 vizualizări

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din raionul Soroca, a fost condamnat la 12 ani de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, pentru tentativă de omor intenționat și violare de domiciliu.

Acesta a fost acuzat că, în dimineața zilei de 06 februarie 2022, fiind în stare de ebrietate narcotică, din motive de gelozie, presupunând că, concubina sa are relații amoroase cu doi vecini de ai săi, din blocul în care locuiau, în sectorul Ciocana al Capitalei, a decis să îi omoare pe aceștia.

„Tânărul ar fi pătruns ilegal în domiciliile acestora, unde le-a aplicat la ambii pe rând multiple lovituri cu cuțitul în diferite regiuni ale corpului. După care văzând că ambii sunt la podea, crezând că aceștia au decedat, a părăsit locul crimei. Ulterior, s-a reîntors în apartamentul său, unde intenționa să distrugă urmele crimei prin spălarea cuțitului cu care a comis atacul, însă a fost reținut de către colaboratorii de poliție, care venise la chemarea vecinilor”, precizează Procuratura Generală.