Trei plus unu pe dreapta politică3Foto© politik.md

Trei plus unu pe dreapta politică

, 6 știri, 24 vizualizări

Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB) a aderat oficial la Blocul Politic și Electoral din care fac parte partidele PPDA (Platforma DA), LOC (Liga Orașelor și Comunelor) și Partidul Schimbării, se anunță într-un comunicat emis presei duminică, 25 februarie curent, de Serviciul de presă al PPDA.

Momentul s-a produs în cadrul unei ședințe comune a Birourilor Politice ale celor 4 partide: CUB, Platforma DA, LOC și Partidul Schimbării, care au decis astfel să întărească temelia unei alternative democratice, compentente și responsabile, „într-o perioadă în care cetățenii au nevoie de siguranță, bunăstare și speranță”.

Potrivit comunicatului de presă, unitatea forțelor proeuropene și democratice este esențială pentru ca dreptatea, bunăstarea, echitatea și binele comun să triumfe în Republica Moldova. Prin unificarea forțelor pro-europene răspundem apelului cetățenilor la unitate, profesionalism și responsabilitate. Doar așa vom putea face auzită și respectată vocea autentică a cetățenilor.