Un nou răspuns al Marinei Tauber despre locul aflării lui Ilan Șor4Foto1Video© agora.md

Un nou răspuns al Marinei Tauber despre locul aflării lui Ilan Șor

, 8 știri, 35 vizualizări

Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova Ilan Șor nu mai apare în spațiul public pe motiv că viața acestuia ar fi fost pusă în pericol. Despre asta a anunțat deputata Marina Tauber, fără a oferi mai multe detalii la acest subiect. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Important” de la TVC21.

„Există riscul pentru viața și securitatea domnului președinte Ilan Șor. În acest sens, a fost luată decizia de noi, cei din echipa dumnealui ca să nu apară în spații publice.  Eu cred că este clar ce pericol pentru viața și securitate există și din ce motiv nu comentez unde el se află și ce face. Această decizi a fost luată de întreaga echipă”, a spus Tauber.

Deputata refuză în continuare să spună unde este liderul formațiunii Ilan Șor.

Ilan Șor a fost anunțat în căutare generală. Pe lângă implicarea în frauda bancară, Ilan Șor mai este cercetat și pentru că a părăsit țara ilegal. Deocamdată, procurorii nu au reușit să afle unde se află acesta. Anterior, sursele TV8 au declarat că deputatul ar fi fost văzut în Israel. Colegii săi de fracțiune au refuzat până acum să vorbească despre locul aflării lui Ilan Șor. El a fost condamnat de prima instanță la 7, 6 ani de închisoare, însă și-a negat, de fiecare dată, vina.