Anti-românul Tulbure recunoaște că se pregătește o alianță Usatîi-PAS. Cum se va numi. Video cu Tulbure cum ia bani de la Usatîi2Foto1Video© timpul.md

Anti-românul Tulbure recunoaște că se pregătește o alianță Usatîi-PAS. Cum se va numi. Video cu Tulbure cum ia bani de la Usatîi

, 4 știri, 49 vizualizări

A devenit clar că Renato Usatîi și PAS au o înțelegere pentru configurația post-electorală, după ce anul trecut, între turul I și II al alegerilor, primarul de Bălți a susținut-o deschis pe Maia Sandu, iar în seara alegerilor, pe 15 noiembrie 2020 a mers la ea cu flori galbene.

Alexei Tulbure, un fost comunist, coleg cu Voronin și Tkaciuk, „s-a scăpat” cu vorba aseara, la emisiunea N. Morari, și ne-a spus cum se va numi viitoare alianță Usatîi - PAS - „majoritatea anti-corupție”.

Acest scenariu este evident pentru toți care urmăresc evoluția politică a celor doi politicieni. Ambii vor trebui să explice propriului electorat de ce guvernează împreună, iar „scuza” este la îndemândă - Igor Dodon și Vladimir Voronin. Dacă de dragul luptei cu Plahotniuc, Maia Sandu a acceptat să semneze un acord cu Dodon, de ce dragul luptei cu corupție n-ar guverna cu Usatîi?