Bărbatul care a violat o tânără, iar fata s-a aruncat, ulterior, în gol, trimis în judecată: Ce pedeapsă riscă3Foto© realitatea.md

Bărbatul care a violat o tânără, iar fata s-a aruncat, ulterior, în gol, trimis în judecată: Ce pedeapsă riscă

, 5 știri, 8 vizualizări

Procuratura municipiului Chișinău anunță că a terminat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală în privința unui bărbat de 27 de ani, originar din mun. Chișinău, învinuit de viol. Potrivit Procuraturii, individul ar fi violat o tânără, în timp ce iubitul ei dormea, iar, peste câteva zile, fata s-a aruncat în gol de la etajul 4 al unui bloc de la Botanica, scrie UNIMEDIA.

„Conform materialelor cauzei, în seara lui 31 ianuarie 2024, victima, în vârstă de 23 de ani, împreună cu prietenul ei, se plimba prin sectorul Botanica al capitalei. În timpul plimbării, au făcut cunoștință cu învinuitul, care le-a propus să îi servească într-un local cu băuturi alcoolice, căci astfel vrea să marcheze despărțirea cu partenera sa. Cei doi au acceptat.

După ce au consumat băuturi în local, au fost invitați la domiciliul învinuitului pentru a servi mai departe și a juca jocuri video. Toți trei s-au deplasat în apartamentul său. După ce prietenul victimei a adormit, în jurul orei 04:00, învinuitul a violat tânăra.