FOTO Premierul Dorin Recean către oameni de afaceri, la Berlin: „Suntem un partener de încredere pentru investitori”4Foto© curentul.md

FOTO Premierul Dorin Recean către oameni de afaceri, la Berlin: „Suntem un partener de încredere pentru investitori”

, 5 știri, 4 vizualizări

Republica Moldova este o destinație a oportunităților pentru investitorii străini, iar Guvernul continuă să promoveze politicile și reformele orientate spre creșterea economică și susținerea oamenilor de afaceri, inclusiv a întreprinderilor mici și mijlocii.

Despre oportunitățile pe care le oferă țara noastră investitorilor străini – prim-ministrul Dorin Recean a vorbit în deschiderea Forumului de afaceri româno-german, organizat la Berlin.

Șeful Executivului a subliniat importanța cooperării și menținerii unei relații consolidate între Republica Moldova, România și Germania pentru dezvoltarea unor noi afaceri în sectoare cu valoare adăugată înaltă. „Moldova progresează în ceea ce privește aderarea la UE. Piața europeană este deschisă pentru țara noastră și am încheiat recent un acord de liber schimb cu țările EFTA. Investițiile noi în infrastructură și subvențiile în funcție de competențele cerute reprezintă o invitație clară pentru mediul de afaceri străin”, a spus prim-ministrul Dorin Recean.