Gheorghe Cotorobai, principalul suspect în omorul Anei Maria, plasat pentru încă 30 de zile în arest3Foto© unimedia.info

Gheorghe Cotorobai, principalul suspect în omorul Anei Maria, plasat pentru încă 30 de zile în arest

, 9 știri, 19 vizualizări

„La demersul procurorilor din cadrul Procuraturii raionului Orhei, prin încheierea emisă de Judecătoria Orhei, a fost prelungită măsura preventivă - arestarea preventivă pe un termen de 30 de zile, în privința învinuitului de omorul femeii însărcinate, răpite la Orhei, în aprilie curent”, au comunicat responsabilii de la Procuratura Generală a Republicii Moldova.

Mătușile Anei Maria, răpită de un șofer, apoi violată și omorâtă, iar ulterior aruncată într-o pădure din Telenești, dezvăluie în ce relație era cu iubitul său tânăra însărcinată, dar și ce a făcut acesta după înmormântare. „Se duce pe la discoteci, la odihnă a fost cu prietenii. Îl vede lumea și ne spune, dar Dumnezeu cu el”, a relatat una dintre rudele victimei. „Am înțeles că Ana a fost urmărită de mai multe ori, el avea datorii”, a povestit o altă mătușă.

Mama Anei Maria a făcut și ea dezvăluiri șocante despre circumstanțele în care s-a produs crima. Femeia susține că iubitul fiicei sale se cunoștea cu Gheorghe Cotorobai, bărbatul suspectat de omor. Cei doi ar fi lucrat împreună, la penitenciar. Totodată, rudele victimei au povestit și alte detalii, care nu au fost făcute publice anterior.

Violența asupra femeilor reprezintă o problemă foarte gravă în Republica Moldova
Maia Sandu,
Audieri în Parlament, după omorul Anei-Maria: Noțiunea de femicid ar…