Incident tragic pe aeroportul din Amsterdam. Un bărbat a murit, după ce a fost aspirat de motorul unui avion3Foto© realitatea.md

Incident tragic pe aeroportul din Amsterdam. Un bărbat a murit, după ce a fost aspirat de motorul unui avion

, 5 știri, 14 vizualizări

Bărbatul a fost aspirat de motorul unui avion, care se pregătea să decoleze spre Danemarca. Deocamdată nu a fost identificată persoana în cauză dar presa olandeză scrie că victima ar putea fi un angajat implicat în împingerea aeronavei. Imaginile arată cum serviciile de urgență au înconjurat avionul, care a fost evacuat.

Poliția militară olandeză a spus că este prea devreme pentru a spune dacă a fost vorba de un incident sau de o formă de sinucidere. De asemenea se menționează că toți pasagerii și echipajul, care vor fi martori importanți în cadrul anchetei, au părăsit avionul în siguranță.

Ruben VERBUNT, POLIȚIST: „De asemenea, luăm în considerare toate scenariile, deoarece pur și simplu nu este clar cum s-ar fi putut întâmpla acest lucru. Aceasta este una dintre cele mai mari priorități în acest moment, pentru a vedea cum s-ar fi putut întâmpla. Noi lucrăm intens la acest lucru.”