Maia Sandu despre contracandidatul la prezidențiale Alexandr Stoianoglo: Oligarhii și Kremlinul au bătut palma7Foto© zdg.md

Maia Sandu despre contracandidatul la prezidențiale Alexandr Stoianoglo: Oligarhii și Kremlinul au bătut palma

, 16 știri, 32 vizualizări

Oligarhii și Kremlinul au bătut palma și și-au găsit un candidat. Este clar că Kremlinul își dorește ca hoții să revină la putere în R. Moldova. Astfel a comentat șefa statului Maia Sandu decizia anunțată la începutul acestei săptămâni de către PSRM de a-l propune pe fostul procuror general Alexandr Stoianoglo pentru a candida din partea opoziției la alegerile prezidențiale.

„Oligarhii și Kremlinul au bătut palma și și-au găsit un candidat. Este clar că Kremlinul își dorește ca hoții să revină la putere în R. Moldova. Pentru că Kremlinul știe că hoții vor vinde țara noastră. Și respectiv cei de la Kremlin o vor putea folosi în scopurile lor”, a afirmat Maia Sandu într-un interviu pentru nordinfo.md.

Șefa statului a menționat că „noi trebuie să fim în continuare uniți și vigilenți și să nu permitem oligarhilor, hoților să revină”. „Noi avem un drum clar, avem o misiune serioasă – să facem ordine în țară. Să construim bunăstare, să asigurăm pace în continuare, să avem justiție dreaptă și un stat care poate proteja și poate asigura o viață bună pentru fiecare cetățean”, a punctat Maia Sandu.