Premierul Dorin Recean a participat la evenimentul de închidere a Programul de stagii comun al Guvernului și Delegației Uniunii Europene3Foto© curentul.md

Premierul Dorin Recean a participat la evenimentul de închidere a Programul de stagii comun al Guvernului și Delegației Uniunii Europene

, 5 știri, 5 vizualizări

Prim-ministrul Dorin Recean i-a felicitat, astăzi, pe cei 64 de tineri încadrați în Programul de stagii comun al Guvernului și Delegației Uniunii Europene, cu ocazia finalizării perioadei de stagiu. La evenimentul de absolvire au participat și ambasadorul UE în Republica Moldova, Janis Mažeiks, și secretarul general al Guvernului, Artur Mija.

Premierul a îndemnat tinerii să fie parte a tuturor schimbărilor spre bine care se produc în Republica Moldova. „Am sentimentul că, în sfârșit, ne-am mobilizat și vreau să vă rog să fiți parte a acestui efort. Lucrurile încep să se schimbe, să se organizeze aici, acasă”, a spus Dorin Recean.

Astfel, prim-ministrul i-a încurajat să se angajeze în instituțiile statului, pentru a putea contribui direct la dezvoltarea țării și a participa la procesul de integrare europeană. „Cunoștințele și abilitățile voastre sunt foarte importante și valoroase pentru ca să putem construi viitorul aici, acasă”, a adăugat premierul.