Proprietarul companiei care a instalat bannerul pro-referendum peste „Visul Olimpic” vine cu o reacție5Foto© unimedia.info

Proprietarul companiei care a instalat bannerul pro-referendum peste „Visul Olimpic” vine cu o reacție

, 5 știri, 0 vizualizări

Pe de altă parte, Primăria Chișinău și Guvernul informează că „Neorama”, compania responsabilă de amplasarea panoului, ar fi comis mai multe ilegalități, notează Noi.md.

Reprezentanții Primăriei Chișinău au precizat că Neorama a putut plasa bannere publicitare pe clădirea vizată pînă la crearea picturei murale. Reprezentanții companiei sînt acuzați că au pătruns ilegal în clădire și au încercat întîi să acopere pictura cu vopsea albă, apoi au instalat bannerul. Despre aceste acțiuni și intenții, autoritatea publică locală nu a fost anunțată, a precizat Natalia Ixari, consiliera în domeniul comunicării a edilului Ion Ceban.

Daniel Vodă, purtătorul de cuvînt al Guvernului, a menționat că procedurile în vigoare nu prevăd emiterea unui răspuns, în caz de refuz. Conform lui, reprezentanții „Neorama” au transmis cererea, cu indicarea mai multor adrese unde vor fi amplasate materialele promoționale.