Angajatul din cabinetul deputatului Alexandru Slusari, care a fost depistat cu COVID-19 a facut testul repetat, rezultatul fiind negativ14Foto© deschide.md

Angajatul din cabinetul deputatului Alexandru Slusari, care a fost depistat cu COVID-19 a facut testul repetat, rezultatul fiind negativ

, 43 știri, 8 vizualizări

Angajatul din cabinetul deputatului Alexandru Slusari, despre care s-a anunțat inițial că ar avea coronavirus, a fost testat repetat, iar testul s-a dovedit a fi negativ. Anunțul a fost făcut de parlamentar astăzi, pe pagina sa de Facebook.

„Suspeciunile noastre s-au confirmat. Testul repetat a angajatului fracțiunii Platforma DA este NEGATIV. Rezultatul va fi expediat la orele 8:00 către secretariatul Parlamentului. Rezultatele primului test așa și nu au ajuns oficial la persoana respectivă. Este strigator la cer! Public cerem de la Ministerul Sănătății pornirea anchetei pe acest caz. Încă odată atragem atenția că prelevarea testului în laboratorul ANSP a avut loc cu încălcarea ordinului Ministerului”, spune Slusari.

Totodată, deputatul afirmă că sistemul medical ar fi utilizat de către majoritatea parlamentară pentru a bloca activitatea Parlamentului. „Bănuielile fracțiunii noastre precum că sistemul medical este utilizat în scopul blocării activității Parlamentului, din păcate, s-au adeverit.